ANGAJARI VIDEOCHAT

Iti oferim un contract individual de munca inregistrat la ITM, care iti ofera un SALARIU GARANTAT DE 2000 RON NET, indiferent de realizarile tale. Asta inseamna cu alte cuvinte, ca daca tu ai ZERO realizari intr-o luna (fapt pe care nu l-am mai intalnit pana acum), pleci acasa cu un salariu la sfarsitul lunii, astfel incat sa-ti poti acoperi din cheltuielile tale de zi cu zi.

Iti oferim TRAINING profesionist si suport tehnic 24/7. Vei avea trainer personal care iti va fi alaturi pe drumul spre succes in primele 3 luni de zile de la angajare. Dupa aceste 3 luni, vei fi asistata ori de cate ori este nevoie. Deci niciodata nu vei fi singura atunci cand vei avea nevoie de ajutor.

Toate SEDINTELE FOTO/VIDEO se realizeaza in cadrul studioului si sunt pe toata perioada colaborarii GRATUITE.

Primele OUTFIT-uri le vei primi din partea noastra la angajare astfel incat sa te simti bine in fata camerei de luat vederi inca din prima zi.

Am angajat pentru toate modelele din studio doi MAKE UP ARTISTI pentru a va aplica un machiaj profesionist inainte de fiecare sesiune online, astfel incat sa nu ai grija machiajului perfect! Costurile sunt in totalitate suportate de studio.

PROGRAM DE LUCRU

Iti vei putea alege una din cele doua ture de luni pana vineri, si anume:
- tura de dimineata de la 8:30 la 17:30;
- tura de noapte de la 22:00 la 7:00;

Te vei intreba desigur de ce la un studio care face angajari videochat in Bucuresti, se lucreaza doar in doua ture. Foarte simplu: modelele din cadrul studioului nostru doresc sa lucreze mai mult de 9 ore pe zi, ceea ce este un lucru foarte pozitiv in ceea ce priveste ranking-ul, popularitatea si traficul pe site. Binenteles ca nu te va obliga nimeni sa lucrezi mai mult de 9 ore pe zi, dar la cererea modelelor noastre, am ales sa le acordam mai mult timp de lucru si astfel s-a ajungs la numai doua ture.

BONUSURI PENTRU PREZENTA IN TOP3 INCASARI JASMIN.

Acordam bonusuri de $500, $750 si $1000 de fiecare data cand reusesti perfomanta de a fi prezenta in TOP3 incasari Jasmin.

UNDE NE AFLAM?

Ne aflam la doar cativa pasi de rondul OMV Pipera.
Te asteptam sa ne vizitezi...;)